Bel ons direct:
026 - 321 97 00

Bedrijfsinformatie

HET BEDRIJF


Drukkerij Gerritsen is sinds begin jaren ‘80 gevestigd in Arnhem. Het bedrijf is in die tijd uitgegroeid tot een professionele drukkerij waar met moderne apparatuur gewerkt wordt.

Wij werken in opdracht van bedrijfsleven, reclamebureaus, overheid, semi-overheden en particulieren. Wij drukken voornamelijk huisstijlen, zoals visitekaartjes, briefpapier, facturen en enveloppen, maar ook folders, brochures, reclamemateriaal en jaarverslagen. Daarnaast beschikken wij over de mogelijkheid tot afwerking, zoals vergaar- en stanswerk, boekbinden, nummeren van bonnen e.d. te verzorgen. Maar ook voor geboorte-,huwelijks-jubileum-, en kerstkaarten bent u bij ons aan het juiste adres.

DRUKKERIJ


Drukkerij Gerritsen werkt met een CTP Screen Metaalbelichter, Heidelberg Speedmaster twee-kleurenpers en een Shinoara vierkleurenpers met omkeertrommel. Deze persen zijn tijdbesparend en leveren hoge kwaliteitsdrukwerk.

FORMAAT

Ons formaat gaat tot 160cm x 2500cm, maar wij kunnen door onze goede contacten in de grafische wereld ook groter formaat drukwerk leveren. Eventueel kunnen wij het DTP-traject voor u verzorgen evenals de verdere begeleiding van uw order.